Skip to main content

External Door Panel Commission

By  Helen Slater 2020 - 2021
This private commission was to create and produce a glass external door panel, that reflected the considerable history of this 16th century building. Months of research into the property, its location and previous occupants/history, culminated in this final design for the main door panel and smaller top light. An antique map of the time when the property was built was used in the design along with an early census indicating its occupants and glassware of the era when the building was used as a bar. Trees from the local Victorian Botanical park, opposite the property, was also used to give context.

Census 1871

Become a member

We support our members with: insurance, networks, space, opportunities, R&D awards, profiling, advice and mentoring.
Become a member