Skip to main content

Through No.5

By  Liz West 2024

Through No. 5 a six-metre long triangular corridor of light and colour created for the 2024 edition of Burlington Waterfront Sculpture Trail, Canada. The walk-through structure encourages visitors to look at their surroundings in a different light. Making their way inside the multi-coloured corridor through either side of the structure, visitors can see the world around them transformed by saturate colour. The coloured barrier between the outside and inside creates a multi-coloured striped cloak and distortion in an array of different hues and overlaid mixed colours, transforming the usual colourations and appearance of the outside environment.

Become a member

We support our members with: insurance, networks, space, opportunities, R&D awards, profiling, advice and mentoring.
Become a member